Άρωμα γυναίκας, δυσωδία ναζισμού

women salute the nazi flagτου Θωμά Σίδερη

Οι Χρυσαυγίτες, άλλοτε τραμπούκοι και μπράβοι και άλλοτε στρατόκαυλοι, επιφυλάσσουν μια ιδιαίτερη θέση στις γυναίκες. Από τον διαδικτυακό τόπο “Ιδεολογική Βιβλιοθήκη Μετώπου Γυναικών” μαθαίνουμε ότι “η υποτιθέμενη απελευθέρωση της γυναίκας την αποπροσανατόλισε και από την πραγματική ουσία του ύψιστου ρόλου της, την Μητρότητα. Δηλαδή την υποχρέωση και την ύπατη τιμή, να φέρει στον κόσμο και ν’ αναθρέψει τα νέα βλαστάρια στον κορμό της Φυλής, ώστε να γεφυρώσει μέσω του παρόντος, το παρελθόν και το μέλλον. Πιστεύουμε ότι η Μητρότητα είναι ένα ιερότατο καθήκον”.

Η τιμή τιμή δεν έχει – έχει όμως αίμα

Είναι προφανές ότι το παραπάνω κείμενο, όπως και όλα τα κείμενα που θα παραθέσω στη συνέχεια, γράφτηκαν από άντρες “μπουμπούκια”. Στο μυαλό των ανθρώπων (;) αυτών, η γυναίκα – μετανάστρια φτιάχνει το μείγμα που σκοτώνει. Για να μπορείς να σκοτώσεις όμως, πρέπει να φτιάξεις πρώτα το θεωρητικό πλαίσιο: “Εμείς οι Ελληνίδες, μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, έχοντας βαθύτατη συναίσθηση της καταστροφής που επιφέρει το φεμινιστικό πνεύμα της εποχής μας, είμαστε ενάντια σε κάθε λογής διακηρύξεις για την ισότητα των δύο φύλων”.

Και κάπου εδώ μπαίνει και η έννοια του Έθνους: “Το πρώτιστο Καθήκον που πράττει κάποιος για το Έθνος του είναι αυτό που έχει ορίσει η Φύση και για τα δύο φύλα, δηλαδή η τεκνοποιία και την σωστή διαπαιδαγώγηση των τέκνων αυτών. Ταυτοχρόνως, η έκτρωση είναι έγκλημα κατά της Φυλής”. Στα φασιστικά/ ναζιστικά καθεστώτα ολόκληρο το “Έθνος” υπηρετεί με τρόπο ρητό και απαρέγκλιτο τη διαδικασία παραγωγής. Απαγορεύονται οι απεργίες, αφαιρούνται παντελώς τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, χρησιμοποιούνται εργάτες-σκλάβοι, θανατώνονται τα άτομα με αναπηρίες επειδή δεν μπορούν να προσφέρουν στην παραγωγική διαδικασία.

Πώς βλέπει όμως η “Χρυσή Αυγή” τη γυναίκα εν έτει 2014; “Τις νεαρές γυναίκες σήμερα, όχι μόνο κατά την διάρκεια των σχολικών χρόνων, αλλά και αργότερα, στα φοιτητικά τους χρόνια και στο επόμενο στάδιο της “επαγγελματικής αποκατάστασής” τους μέσα στα χρόνια, δεν δείχνει να τις ενδιαφέρει να μάθουν την σωστή και πρέπουσα συμπεριφορά που πρέπει να έχει μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της. Και όχι να έχει το νου της, στο τι θα ψωνίσει για να φαίνεται προκλητική, να μαθαίνει όλα τα τελευταία νέα των επωνύμων στην τηλεόραση και να ψάχνουν άντρα από κυριλέ περιοχή με μεγάλο αμάξι!”

Αλλά και οι μαθήτριες έχουν πάρει έναν “Κατήφορο” χωρίς επιστροφή: “ Σήμερα οι νεαρές μαθήτριες προβαίνουν από μικρές σε διαφόρου είδους αίσχη. Το σοβαρό ντύσιμο αντικαταστάθηκε από το άθλιο προκλητικό ντύσιμο για να αρέσουν, όπως ισχυρίζονται. Σενιάρουν τους εαυτούς τους έχοντας την υπόνοια ότι πάνε σε χώρο διασκέδασης τύπου καφετέριας και όχι σε έναν επιμορφωτικό χώρο (ο Θεός να τον κάνει)!!! Μαθήτριες 14 και 15 ετών εμφανίζονται στην τάξη τους με σκουλαρίκια στα μάτια, στην γλώσσα ή στην μύτη, την στιγμή που παλιότερα αυτό, όχι απλά δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει, αλλά ήταν μια ανύπαρκτη σκέψη!”

Να που όμως οι γυναίκες, ως άλλες Μαρίες Μαγδαληνές, βλέπουν το “φως το αληθινόν”, στο ναζιστικό σταυρό της Χρυσής Αυγής. H “εξομολόγηση” μιας Χρυσαυγίτισσας είναι πράγματι συγκλονιστική: “Το τοπίο είχε ξεκαθαρίσει πια. Και τα τελευταία σύννεφα αμφιβολίας είχαν αρχίσει να χάνονται. Φασίστες; Πατριώτες. Διψούν για εξουσία; Αγαπούν την πατρίδα. Βίαιοι; Πειθαρχημένοι. Απόλυτοι; Με επιχειρήματα. Ακραίοι; Όταν οι περιστάσεις το καλούν!”

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s